Калкулатор Търсене Контакти Switch to Еnglish
Букмейкъри Форумът на bet2bonus / Букмейкъри /

CORAL

Автор PRIMO
Участник
#1 | Дата: 17 мар 2012 20:05
Кажете нещо за CORAL? Не ме интересуват бонуси и т.н. Интересува ме бързо ли изпащат пари при теглене.В Англия съм залагал в пунктове им,имат добри коеф,даже доста добри и имат много добро име и реноме в Англия.Но online как стоят нещата,приемат ли българи??? Че УИЛЯМ ХИЛ не приемат!
Автор bet2bonus
Администратор
#2 | Дата: 17 мар 2012 23:27 | Променено от: bet2bonus
PRIMO
Наистина коефициентите им са много добри. В доста случаи коефициентите им са "заспали" и лесно се намират арбитражи.
Приемат българи, просто не предлагат бонуси за нас.
Когато си отвориш сметка, на следващия ден ще ти блокират сметката и ще ти поискат документи за да си я верифицираш (копие на личен документ и сметка от комунални услуги или банково извлечение). Това е стандартна процедура за всеки нов клиент и се прави еднократно. Хубавото е, че първия ден можеш да си залагаш спокойно. Сметката ти я блокират автоматично чак на следващото денонощие от отварянето на акаунта. След като си верифицираш сметката, можеш да продължиш да залагаш на любимите спортни събития.
Coral са надежден и много сигурен английски букмейкър. Изплащат още на следващия ден ако си депозирал със Skrill, и до 4 работни дни с карта.
Букмейкъри Форумът на bet2bonus / Букмейкъри / CORAL Горе
Вашият отговор Click this icon to move up to the quoted message

» Потребителско име  » Парола 
Тук могат да пишат само регистрирани участници. Моля, първо въведете името и паролата си или се регистрирайте.