Калкулатор Търсене Контакти Switch to Еnglish
BETIN ADVANCE (игра 2) Форумът на bet2bonus / BETIN ADVANCE (игра 2) /

Играта BETIN ADVANCE

Страница Страница 7 от 17:  ««  1  2  ...  5  6  7  8  9  ...  16  17  »» 
Автор svetla70
Участник
#91 | Дата: 7 юни 2012 14:29
и на вас подобно!
Автор linkov
Участник
#92 | Дата: 8 юни 2012 13:45
Незнам какво става аз веднъж спечелих и в бетин ми бяха превдени парите сега незнам как е !!!
Автор bet2bonus
Администратор
#93 | Дата: 8 юни 2012 14:08
linkov
Betin си превеждат наградата и няма никакви проблеми.

Ladbrokes, превеждат наградата само ако си депозирал при тях поне веднъж 10 евро. Тоест и те си превеждат наградата, стига да си превел някога 10 евро, независимо дали е сега или преди 5 години.
Автор nasa66
Участник
#94 | Дата: 21 юни 2012 20:59
Здравейте,току що видях имейла който сте ми изпратили,че няма да по луча наградата,защото регистрацията ми в Бетин не е била през вашият сайт.Как да не съм регистрирал през вашият сайт,влязох в правилата на играта на Бетин от вашият сайт-това е от правилата ви- Седмичната награда се получава по вашите сметки в Betin. Ако нямате сметка в този букмейкър, можете да се регистрирате от тук-и натиснах точно където пише ТУК.И ми отвори страница на БЕТИН.Дори при регистрацията когато првих в Бетин от долу където пише промоционален код имаше код-bg100frbet.Моля проверете по добре,аз много добре видях,че пише,че трябва през вашият сайт да се направи регистрация и от там е направена регистрацията.Не е честно,моля проверете отново.Ще чакам отговор.
Автор bet2bonus
Администратор
#95 | Дата: 21 юни 2012 21:06
nasa66
Поне така ни отговориха днес от Betin.

Ще проверим случая отново, и ще Ви отговорим.
Автор nasa66
Участник
#96 | Дата: 21 юни 2012 21:11
Да проверете го,защото регистрацията е направена от вашият сайт и то от правилата на играта на БЕТИН със сигурност.Благодаря за съдействието.
Автор ivan_tsochev
Участник
#97 | Дата: 25 юни 2012 08:30
Здравейте! Спечелих първо място в играта на БЕТИН за миналата седмица. Преди малко си направих регистрация в БЕТИН чрез вашия сайт. Надявам се всичко да е ОК с наградата ми при това положение. Потребителското ми име в БЕТИН е: ivan_tsochev@abv.bg

Благодаря предварително и се надявам на някаква информация, когато има развитие по отношение на наградата!
Автор bet2bonus
Администратор
#98 | Дата: 25 юни 2012 09:12
ivan_tsochev
Недей да пишеш лична информация за теб във форума.
Изпратихме ти е-мейл, моля отговори ни.
Автор lansi33
Участник
#99 | Дата: 25 юни 2012 10:55
Здравейте,сутринта в срещите от играта на BETIN ADVANCE имаше две срещи със звездички,а сега има само една.Но и сутринта имаше участници в играта които бяха пуснали своите прогнози за днес и сигурно са пуснали и двете срещи със звезда,а сега който пуска своите срещи ще има възможност да играе само една среща със звезда.И так утре в класирането ще има участници които ако ги хванат и двете срещи със звезда ще дръпнат доста сериозно в класирането.Затояа ако е възможно или пуснете и другата среща която беше със звезда или не признавайте на тези които са играли по рано и двете срещи със звезда,едната среща която сега е без звезда,а сомо нрмалният коефицент.
Автор bet2bonus
Администратор
#100 | Дата: 25 юни 2012 11:04
Само една е срещата със звездичка : Landskrona - Halmstad*

Не знам как е показало, че има две срещи със звездичка. По принцип в системата има отбелязано само една среща.

lansi33, не се притеснявай. Само срещата Landskrona - Halmstad* е със звездичка и само тя се зачита за среща със звездичка.
Автор nasa66
Участник
#101 | Дата: 25 юни 2012 17:57
Здравейте,извинявам се че пак ви пиша,но какво стана с отговора от Бетин,защото ви изпратих имейл но не ми отговорихте.И колко време ще отнеме това да проверят,че регистрацията ми е от вашият сайт.
Автор bet2bonus
Администратор
#102 | Дата: 25 юни 2012 18:21
Изпратили сме запитвате. Като има отговор, ще ви отговорят от съпорта.
Автор ivan_tsochev
Участник
#103 | Дата: 27 юни 2012 12:59
Админ, има ли някакво развитие с наградите от предната седмица в БЕТИН?
Автор bet2bonus
Администратор
#104 | Дата: 27 юни 2012 17:45
ivan_tsochev
Вие сте регистриран от нашия сайт и ще получите награда,
днес изпратихме заявката. До два дни би трябвало да Ви преведат наградата.
Автор mimoza
Участник
#105 | Дата: 20 юли 2012 13:31
Здравейте,кога ще ви отговорят Бетин.
 Страница Страница 7 от 17:  ««  1  2  ...  5  6  7  8  9  ...  16  17  »» 
BETIN ADVANCE (игра 2) Форумът на bet2bonus / BETIN ADVANCE (игра 2) / Играта BETIN ADVANCE Горе
Вашият отговор Click this icon to move up to the quoted message

» Потребителско име  » Парола 
Тук могат да пишат само регистрирани участници. Моля, първо въведете името и паролата си или се регистрирайте.